Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщение
    Не си спомням точно как беше но знам, че аз лично не исках кожа въпреки, че колата я поръчах с електрически седалки които са допълнителна екстра и уж можеше само с кожа. Беше една голяма кореспонденция може ли, не може ли с този салон и дали навигацията ще е от новите защото до определен месец на серия 3 се е слагало старата навигация а след това новата и за джантите беше драма защото 19ките вече не се предлагаха за серия 3 само като допълнителна опция.
    Абе голема драма,ама колата вече си е при теб и се кефиш.................
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
      Това не е вярно !
      Понеже имах подозрения,че може да си предубеден към мен(жена съм,руса...),специално се обадих на приятел ,чието мнение едва ли ще оспориш
      Та,по темата :
      Всички части на седалките ,които са по лицевата част и облегалките са от естествена телешка кожа(с изключение на гръб и облицовки,които са от изкуствена )
      При вариант "pieno fiore"(включващ и облицовка на таблото с кожа) -всичко е от естествена кожа (понякога с екзотични кожи -като еленова например )
      може, но съм почти убеден, че на моята не е. Кожата е с изключително ниско качество и продължавам да твърдя, че е изкуствена. Вече веднъж сменях облицовка на предна дясна седалка. Виктор сменя два пъти шофьорска седалка на TI версия. Не може "естествена телешка кожа" да се къса и цепи така... плюс това ако погледнеш гърба на изключителната естества телешка кожа ще ти стане ясно
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
        може, но съм почти убеден, че на моята не е. Кожата е с изключително ниско качество и продължавам да твърдя, че е изкуствена. Вече веднъж сменях облицовка на предна дясна седалка. Виктор сменя два пъти шофьорска седалка на TI версия. Не може "естествена телешка кожа" да се къса и цепи така... плюс това ако погледнеш гърба на изключителната естества телешка кожа ще ти стане ясно
        Бо,нали и аз това съм написала ( караш ме да се самоцитирам....
        Не внимаваш
        Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
        Всички части на седалките ,които са по лицевата част и облегалките са от естествена телешка кожа(с изключение на гръб и облицовки,които са от изкуствена )
        На 156-цата салонът беше от по-различна кожа ,определено Возя куче на задната седалка (като я покривам разбира се ) и съответно полагам повече грижи(всяка седмица се почиства и се маже с препарати) .Не съм видяла надрано или протрито
        От кожата в 159-ката засега също нямам оплаквания
        п.п.
        Като я купих,салонът беше в идеално състояние ( а се е возило дете отзад )
        Last edited by viki; d.m.y г., 15:24.
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
          Бо,нали и аз това съм написала ( караш ме да се самоцитирам....
          Не внимаваш

На 156-цата салонът беше от по-различна кожа ,определено Возя куче на задната седалка (като я покривам разбира се ) и съответно полагам повече грижи(всяка седмица се почиства и се маже с препарати) .Не съм видяла надрано или протрито
          От кожата в 159-ката засега също нямам оплаквания
          п.п.
          Като я купих,салонът беше в идеално състояние ( а се е возило дете отзад )
          Алекси,

имам предвид задната страна на самия материал. Имах снимка някъде но не мога да я намеря - задната страна на "кожата" е облепена с издайническите бели конци, което говори за изкуствена кожа. Поне аз не съм виждал естествена кожа с бели конци на нея.
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• О,това искам да го видя!
            Зная,че не се шегуваш и въпреки всичко не ми се вярва,Алекси
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Там където сядаш и се облягаш е естествена кожа, другото е изкуствена, поне при мене е така
              Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• А някъде продават ли се оригинални стелки,бежови???
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                  А някъде продават ли се оригинални стелки,бежови???
                  Да в Аутоиталия срещу 300 лв. Свържи се с Венци ВФТИ,той продава хубави стелки за 159,но не знам дали има бежови
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Стига с тези цени!!! Оригиналните стелки в Ауто Италия за 159ките струват 90 лева по спомен или 120 лева нещо такова.
                    EX 156 1.6 TS

Comment

• Rusiq86, Петре батка похвали се недей кри пред хората каква 159-ка TI черна с 19-ки имаш вече
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Днес се сдобих с една уникална красавица.
                        2.4 jtdm, 210kс, Q4, ТИ, всички възможни екстри за модела (без навигация, което ще се промени мн скоро).
                        Босето е уникално Ще кача снимки, само да я измия и изчистя утре.
                        Едни бързи в движение...
                        Attached Files
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Леле,страшна е,честито и много кеф да ти носи.
                          Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                            Днес се сдобих с една уникална красавица.
                            2.4 jtdm, 210kс, Q4, ТИ, всички възможни екстри за модела (без навигация, което ще се промени мн скоро).
                            Босето е уникално Ще кача снимки, само да я измия и изчистя утре.
                            Едни бързи в движение...
                            Хихихихиих айде честито и от мене
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• айде честито, сега и андроид телефон ако си вземеш и ще си точен хахахах
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

• Амчи таз на прокурора ли е бря?!
                                Хай честито и със здраве
                                sigpic

Comment

Working...
                                X