If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не си спомням точно как беше но знам, че аз лично не исках кожа въпреки, че колата я поръчах с електрически седалки които са допълнителна екстра и уж можеше само с кожа. Беше една голяма кореспонденция може ли, не може ли с този салон и дали навигацията ще е от новите защото до определен месец на серия 3 се е слагало старата навигация а след това новата и за джантите беше драма защото 19ките вече не се предлагаха за серия 3 само като допълнителна опция.
Абе голема драма,ама колата вече си е при теб и се кефиш.................
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Това не е вярно !
Понеже имах подозрения,че може да си предубеден към мен(жена съм,руса...),специално се обадих на приятел ,чието мнение едва ли ще оспориш
Та,по темата :
Всички части на седалките ,които са по лицевата част и облегалките са от естествена телешка кожа(с изключение на гръб и облицовки,които са от изкуствена )
При вариант "pieno fiore"(включващ и облицовка на таблото с кожа) -всичко е от естествена кожа (понякога с екзотични кожи -като еленова например )
може, но съм почти убеден, че на моята не е. Кожата е с изключително ниско качество и продължавам да твърдя, че е изкуствена. Вече веднъж сменях облицовка на предна дясна седалка. Виктор сменя два пъти шофьорска седалка на TI версия. Не може "естествена телешка кожа" да се къса и цепи така... плюс това ако погледнеш гърба на изключителната естества телешка кожа ще ти стане ясно
може, но съм почти убеден, че на моята не е. Кожата е с изключително ниско качество и продължавам да твърдя, че е изкуствена. Вече веднъж сменях облицовка на предна дясна седалка. Виктор сменя два пъти шофьорска седалка на TI версия. Не може "естествена телешка кожа" да се къса и цепи така... плюс това ако погледнеш гърба на изключителната естества телешка кожа ще ти стане ясно
Бо,нали и аз това съм написала ( караш ме да се самоцитирам....
Не внимаваш
Всички части на седалките ,които са по лицевата част и облегалките са от естествена телешка кожа(с изключение на гръб и облицовки,които са от изкуствена )
На 156-цата салонът беше от по-различна кожа ,определено Возя куче на задната седалка (като я покривам разбира се ) и съответно полагам повече грижи(всяка седмица се почиства и се маже с препарати) .Не съм видяла надрано или протрито
От кожата в 159-ката засега също нямам оплаквания
п.п.
Като я купих,салонът беше в идеално състояние ( а се е возило дете отзад )
Бо,нали и аз това съм написала ( караш ме да се самоцитирам....
Не внимаваш
На 156-цата салонът беше от по-различна кожа ,определено Возя куче на задната седалка (като я покривам разбира се ) и съответно полагам повече грижи(всяка седмица се почиства и се маже с препарати) .Не съм видяла надрано или протрито
От кожата в 159-ката засега също нямам оплаквания
п.п.
Като я купих,салонът беше в идеално състояние ( а се е возило дете отзад )
Алекси,
имам предвид задната страна на самия материал. Имах снимка някъде но не мога да я намеря - задната страна на "кожата" е облепена с издайническите бели конци, което говори за изкуствена кожа. Поне аз не съм виждал естествена кожа с бели конци на нея.
Днес се сдобих с една уникална красавица.
2.4 jtdm, 210kс, Q4, ТИ, всички възможни екстри за модела (без навигация, което ще се промени мн скоро).
Босето е уникално Ще кача снимки, само да я измия и изчистя утре.
Едни бързи в движение...
Днес се сдобих с една уникална красавица.
2.4 jtdm, 210kс, Q4, ТИ, всички възможни екстри за модела (без навигация, което ще се промени мн скоро).
Босето е уникално Ще кача снимки, само да я измия и изчистя утре.
Едни бързи в движение...
Comment